Leave Your Message
01020304
utama produk

ngeunaan
hermetically disegel

Hermeta, salaku anggota Adagio, mangrupa salah sahiji produser bebas pangbadagna Azo & HPP Pigmén, Dyestuffs, perantara, aditif jeung kelir Artist di Cina, urang téh renowned pikeun kualitas produk konsistén luhur kami, kontrol kualitas stringent jeung pangaweruh alus teuing tina sintésis organik, Kami gaduh kaahlian anu ageung dina kimia warna dina sadaya bagéan sapertos Coatings, Inks and Plastics. Operasi sadaya situs manufaktur kami saluyu sareng standar internasional pikeun kaamanan, kualitas sareng lingkungan, kami ngalaksanakeun uji kualitas pikeun unggal angkatan produksi sateuacan kiriman kiriman. Hermeta parantos ngadamel Registrasi REACH pikeun kalolobaan produk anu dijual ka Éropa.

Témbongkeun Rincian

warta jeung informasi