• head_banner_01

Warna Seni

  • MAE-Sealing lilin

    MAE-Sealing lilin

    Perkenalan Produk Kami bangga dina nyiptakeun kesan anu langgeng.Dicap individual kana lilin sealing nyata jeung karya seni anjeun, Seals Lilin kami dirancang pikeun rupa-rupa kreasi.Fitur - Bahan Unggul The segel lilin dijieunna tina bahan ramah-lingkungan, nu haseup, euweuh bauan jeung non-toksik.Bisa ngalembereh tur garing gampang.-Sasuai jeung standar -Sadaya produk urang saluyu jeung standar Éropa sarta geus ngaliwatan auténtikasi organisasi nguji....
  • runtuyan kelir cai

    runtuyan kelir cai

    Fitur bébas Formaldehida, adhesion kuat sareng transparansi anu luhur.Warna caang anu moal luntur kana waktosna.Gampang noda ku saeutik parobahan dina baseuh atawa garing.Warna jenuh cai.Rincian Ngaran Item No Paket 5ML Warna tube *12 warna GC05-12 96 kotak/ctn 5ML tube warna *24 warna GC05-24 72 kotak/ctn 12ML tube warna *12 warna GC12-12 48 kotak/ctn 12ML tube warna *24 kelir GC12-24 24 kotak / ctn
  • Set cet gouache

    Set cet gouache

    Fitur bebas Formaldehida, karét peach alami, gambar garing sareng datar.Purity tinggi bubuk warna kalawan saeutik bédana antara kelir baseuh jeung garing.Warna euyeub tur malah némpelkeun.Rincian Ngaran Item No Spésifikasi 12 Warna tabung/5 ml GC05-12 96 kotak/ctn 24 Warna tabung/5 ml GC05-24 72 kotak/ctn 12 Warna tabung/12 ml GC12-12 48 kotak/ctn 24 Warna tabung/12 ml GC12-24 24 kotak/ctn
  • runtuyan GC

    runtuyan GC

    Fitur Hal ieu dipaké pikeun lukisan jeung gambar, cocog pikeun siswa jeung kaligrafi jeung lukisan peminat pikeun latihan, lolobana ngagunakeun téknologi produksi pigmén diimpor asing pikeun ngaronjatkeun kaleyuran cai na pikeun ngaronjatkeun kacaangan warna kana waktu, warna teu gampang robah warna na. oksidasi, némpelkeun pigmén anu moderately kandel jeung ipis, teu némbongkeun lampu gél, kakuatan nutupan kuat, leveling alus, gampang ngagunakeun!Rincian Ngaran Iterm no spésifikasi GC ...
  • runtuyan EK

    runtuyan EK

    Fitur Bahan baku utama nyaéta karét nabati alami sareng basis pati, anu lemes nalika dianggo, kalayan warna anu terang sareng pinuh, sakedik parobahan dina gambar baseuh sareng garing, datar sareng henteu ngagulung, sareng bebas tina formaldehida.Rincian Ngaran Iterm No Spésifikasi Jelly Cup cet set 80ml/42 warna/set 3 set/ctn Jelly Cup Tunggal 80ml/cup 90 cangkir/ctn Refill Bag 100ml/bag 80 bags/ctn
  • Series bisa diumbah

    Series bisa diumbah

    Fitur Aman, henteu beracun sareng henteu bau, didamel tina pigmén impor, bahan alami murni, rumus anu aman, warna cemerlang, sinyalna kuat, pangaruh sealing anu saé, henteu bocor, gampang dibawa, rumus dumasar cai, gampang dikumbah.Rincian Ngaran Ngaran Produk Spésifikasi Series bisa diumbah 30ml / Warna umum 30ml 60ml / Warna umum 60ml 60ml / Warna fluoresensi 60ml 60ml / Warna Dazzling 60ml 100ml Warna umum 100ml 500ml Warna umum 500ml ...
  • Set runtuyan

    Set runtuyan

    Pitur Témpélna hipu, gaduh pangaruh smudging anu saé, tahan cai sareng henteu luntur nalika dipasang.Warna murni tur jelas, ngawarnaan kuat, lightfastness alus teuing, euweuh discolouration kana waktu.Rincian Ngaran Spésifikasi Paket Seri warna lukisan Cina 5ML / tabung * 12 warna 96 kotak / ctn 12ML / tabung * 12 warna 48 kotak / ctn 12ML / tabung * 24 warna 24 kotak / ctn
  • runtuyan PA

    runtuyan PA

    Pitur Warna caang, némpelkeun rupa jeung malah, stabilitas alus, résistansi kuat ka cahya panonpoé.Cocog pikeun nyiptakeun DIY sareng proyék lukisan témbok.Waterproof, teu gampang luntur.Cocog jeung palapis ipis jeung kandel kalawan versatility hébat dina sagala rupa téhnik.Résistansi cuaca anu saé, henteu aya kapur dina waktosna.Rincian Ngaran Nomer artikel Spésifikasi 100ML Acrylic Paint PA100 72 botol/ctn 300ML Acrylic Paint PA300 40botol/ctn 500ML Acrylic Paint PA500 20botol...
  • Runtuyan FA

    Runtuyan FA

    Fitur Aman, henteu beracun, warna-warna terang, cairan anu saé sareng adhesi anu kuat.Cocog jeung kreasi DIY, lukisan barudak, arca moyok, batu, pakean, sapatu jeung topi, jsb permukaan lukisan, lukisan témbok.Waterproof, teu gampang luntur.Rincian Ngaran Item No spésifikasi Pompa tekanan 1L pikeun cét akrilik FA1000 12botol/ctn 2L Pompa tekanan pikeun cét akrilik FA2000 6botol/ctn
  • Runtuyan barudak

    Runtuyan barudak

    Fitur Aman sareng henteu beracun, dikembangkeun pikeun kabiasaan sareng kagunaan barudak, warni, cocog pikeun lukisan sareng sagala rupa ciptaan DIY, tahan cai, gancang garing, teu tiasa diumbah, kakuatan panutup anu kuat.Rincian Ngaran Spésifikasi Acrylic barudak runtuyan 30ml/Warna umum 30ml 60ml/Warna umum 60ml 100ml/Warna umum 100ml 500ml/Warna umum 500ml 60ml/Warna fluoresensi 60ml 60ml/Warna metalik 60ml 60ml kelir ...
  • Set akrilik

    Set akrilik

    Fitur Aman sareng henteu beracun, rentang pinuh ku warna, seueur pilihan, gampang dibawa, warna caang sareng pinuh, sinyalna kuat, némpelkeun rupa, cocog pikeun murid, liat, patung moyok, sapatu, topi sareng baju, daun sareng permukaan kai, surfaces batu, paku jeung lukisan séjén, waterproof sarta lalawanan panonpoé alus.Rincian Ngaran Iterm No. Spésifikasi 12 Warna tabung(5ML) PA5-12 96 kotak/ctn 24 Warna tabung(5ML) PA5-24 72 kotak/ctn 12 Warna tabung(12ML) PA12-12 48 boxe...
  • Akrilik Sedeng

    Akrilik Sedeng

    Fitur Lem tutup transparan: ngacerah sareng ngajagi warna sareng ningkatkeun tékstur gambar.Ningkatkeun aliran sikat.Se-acrylics langkung tahan ka sinar panonpoé sareng ningkatkeun sinyalna.Ningkatkeun tékstur, jsb Sedeng lukisan akrilik: Pergaulan sareng cét akrilik ngamungkinkeun anjeun nyaluyukeun konsistensi cét akrilik, ningkatkeun tékstur sareng pangaruh gambar, ningkatkeun résistansi cai sareng ningkatkeun pangaruh cét akrilik.Rincian Ngaran Spésifikasi...