• head_banner_01

Hermcol®Biru A3R (Pigmén Biru 60)

Hermcol® Biru A3R mangrupikeun pigmén antrakuinon anu nawiskeun warna biru beureum, kalayan résistansi cahaya anu saé sareng tahan cuaca, tahan gancang pikeun pangleyur sareng transparansi anu luhur. Hermcol®Bulao A3R boga stabilitas termal 300 °C, sahingga cocog pikeun pamakéan dina coatings kinerja pangluhurna, plastik jeung aplikasi tinta.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Ngaran Produk Hermcol®Biru A3R (PB 60)
CI No Pigmén Biru 60
CAS No 81-77-6
EINECS No. 201-375-5
Formula Molekul C28H14N2O4
Kelas pigmén Antrakuinon

Fitur

Hermcol® Biru A3R mangrupikeun pigmén antrakuinon anu nawiskeun warna biru beureum, kalayan résistansi cahaya anu saé sareng tahan cuaca, tahan gancang pikeun pangleyur sareng transparansi anu luhur. Hermcol®Bulao A3R boga stabilitas termal 300 °C, sahingga cocog pikeun pamakéan dina coatings kinerja pangluhurna, plastik jeung aplikasi tinta.

Aplikasi

Hermcol® Bulao A3R utamana dianjurkeun pikeun dipaké dina coatings otomotif, duanana pangleyur jeung cai ditanggung. Transparansi anu luhur sareng warna biru beureum saulas anu unik, ngajantenkeun aranjeunna alat penting pikeun ngagayakeun warna pangaruh ku kombinasi sareng mika sareng serpihan alumina. Kalayan kagancangan cuaca anu luhur dina pikiran, Hermcol® Biru A3R ogé disarankeun pikeun dianggo dina coil sareng palapis bubuk arsitéktur. Kalayan tahan panas dugi ka 300 C, éta mangrupikeun salah sahiji ti saeutik pigmén organik dina palet warna anu sayogi anu disarankeun pikeun dianggo dina polimér rékayasa. Kalawan dispersibility unggulan sajaba, eta utamana dianjurkeun pikeun serat sarta pewarnaan pilem. Éta ogé disarankeun pikeun ngawarnaan tinta kinerja luhur. Kalayan warna sareng transparansi anu unik, éta ogé disarankeun pikeun bungkusan khusus sareng tinta kaamanan.

Bungkusan

25kgs atanapi 20kgs per kantong kertas / drum / karton.

* bungkusan ngaropéa sadia on pamundut.

QC sareng Sertifikasi

1.Laboratorium R&D kami gaduh alat sapertos Mini Reactors with Stirrers, Pilot Reverse Osmosis System and Drying Units, sahingga téknik urang nuju nuju. Kami ngagaduhan sistem QC standar anu nyumponan standar sareng syarat EU.

2.With sertipikat sistem manajemen kualitas ISO9001 jeung sistem manajemen lingkungan sertipikat ISO14001, parusahaan urang teu ngan nempel kana sistem kualitas-kontrol ketat nurutkeun standar internasional, tapi ogé museurkeun kana ngajaga lingkungan jeung promosi ngembangkeun sustainable sorangan. jeung masarakat.

3.Produk kami minuhan sarat wajib stringent of REACH, FDA, EU urang AP (89) 1 & / atawa EN71 Part III.

Spésifikasi

Sipat fisik sareng kimia:

ITEM

Spésifikasi

Penampilan

bubuk biru

nilai PH

7

Kakuatan(%)

100±5

Nyerep Minyak (g/100g)

45

Résistansi alkohol

5

Résistansi Minyak

4

Résistansi asam

5

Résistansi alkali

5

lalawanan lampu

7

Stabilitas Panas (℃)

200


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami