• head_banner_01

Hermcol®Beureum A3B (Pigmén Beureum 177)

Ngaran Brand: Hermcol®Beureum A3B (Pigmén Beureum 177)

CI No: Pigmén Beureum 177

CAS No: 4051-63-2

EINECS No: 226-866-1

Rumus molekul: C28H16N2O4

Kelas Pigmén: Antrakuinon


Rincian produk

Tag produk

Fitur

Hermcol® Beureum A3B mangrupakeun pigmén anthraquinone transparan tinggi beureum 177. Ieu mangrupakeun pigmén beureum sahadé biru jeung panas alus tur fastness pangleyur. Éta ogé nunjukkeun sipat anu saé pikeun kagancangan cahaya sareng kagancangan cuaca. Industri cet ngagunakeun Hermcol® Beureum A3B utamana dina kombinasi jeung pigmén anorganik, utamana jeung Molybdate Beureum Pigmén. Hermcol® Beureum A3B, dina kombinasi kalayan pigmén Beureum Molybdate, nyadiakeun sipat hadé ti pigmén beureum organik lianna. Hermcol®Beureum A3B saluyu sareng sarat kamurnian relevan tina EU Directive 94/62/EC, US CONEG Toxics in Packaging Legislation sareng EU Directive 2011/65/EC (RoHS).

Aplikasi

Utamana dianjurkeun pikeun Coatings Otomotif (OEM jeung Refinishes Mobil), Coatings dekoratif (incl. pastes warna), Coatings Industri, Coatings bubuk, Coil Coatings, cet Alkyd, Baking cet, Asam cet kapok, Amine cured cet, péroxida cured cet, Isocyanate kapok cet, cet Nitroselulosa, Cat dumasar cai,Plastik sareng Master bets sareng Spésialisasi.

Paket: 25kgs atanapi 20kgs per kantong kertas / drum / karton.

* bungkusan ngaropéa sadia on pamundut.

QC sareng Sertifikasi

1. Laboratorium R&D kami gaduh alat-alat sapertos Mini Reactors with Stirrers, Pilot Reverse Osmosis System and Drying Units, ngajantenkeun téknik urang nuju nuju. Kami ngagaduhan sistem QC standar anu nyumponan standar sareng syarat EU.

2. Kalayan sertipikat sistem manajemen kualitas ISO9001 sareng sertipikat sistem manajemen lingkungan ISO14001, perusahaan kami henteu ngan ukur nempel kana sistem kontrol kualitas anu ketat dumasar kana standar internasional, tapi ogé museurkeun kana ngajagaan lingkungan sareng ngamajukeun pangwangunan sustainable sorangan. jeung masarakat.

3. Produk urang minuhan sarat wajib stringent of REACH, FDA, EU urang AP (89) 1 & / atawa EN71 Bagian III.

Rincian

Sipat Umum

Pasipatan

Résistansi pangleyur & Plasticizer

Sipat Kimia

Kapadetan

Nyerep minyak

Specfic

Wewengkon Permukaan

Cai

Résistansi

MEK

Résistansi

Étil Asétat

Résistansi

Butanol

Résistansi

Asam

Résistansi

Alkali

Résistansi

1.56

50±5

14.1

5

5

5

5

5

5

Aplikasi

Palapis

Résistansi Cahaya

Résistansi Cuaca

Lapisan deui

Résistansi

Panas

Résistansi ℃

mobil

Palapis

 

Bubuk

Palapis

Arsitéktur

Hiasan

Palapis

Pinuh

ngiuhan

1:9

Pangurangan

Pinuh

ngiuhan

1:9

Pangurangan

 

 

 

Dasar cai

Palapis

basis pangleyur

Palapis

BISA

Palapis

Époksi

Palapis

 

 

8

6-7

5

4-5

4

200

+

+

+

+

+

+

+

palastik(Warna Master bets)

Résistansi DIDP

Pasipatan

Résistansi Cahaya

Tahan panas

 

Nyerep minyak

Migrasi

Résistansi

Teduh pinuh

Pangurangan

Sistim LDPE

Sistim HDPE

PP

Sistem

Sistim ABS

Sistem PA6

 

 

5

8

7

270

280

300

260

 

Tinta

herang

Nyumput

Kakuatan

sipat fisik

Aplikasi

 

 

Résistansi Cahaya

Panas

Résistansi

Kukus

Résistansi

Tinta NC

Tinta PA

Tinta Cai

Offset

Tinta

layar

Tinta

Tinta UV

Tinta PVC

alus teuing

TT

8

200

5

+

+

+

+

+

+

+


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami